zondag 5 april 2009

Agga, Mi Lobi You

Zoals mijn friend en collegablogger Rory al opmerkte op zijn blog (check die Swurdin!!) heeft de stad Den Haag wat liefde nodig. Door velen gezien als kut, kanker, tyfus stad, tis mijn stad. Om deze liefde uit te dragen is I love Den Haag ontstaan, film voor en door Hagenezen om iedereen die het maar wil horen en of zien op de hoogte te stellen van de vele verhalen die deze mooie stad achter de duinen rijk is.

Hou je niet van de stad zelf, dan hou je wel van de vele festivals en feestjes die vaak slechts jaarlijks te vinden zijn. Aan het eind van deze maand maakt de Koningin zich op voor de dag die haar naam draagt, ondanks dat niet zij maar haar moeder deze dag in het leven geroepen heeft. Wij Hagenezen en crazy toeristen, luiden dit in door voorafgaand aan de dag helemaal naar de k*nker te gaan op de enige echte Haagse Koninginnenach! Om vervolgens keihard door te gaan en je kater weg te drinken in Amsterdam. Echte diehards stappen zelfs zonder te slapen in een trein richting de hoofdstad om daar, al struikelend over kleedjes van veel te enthousiaste kids, het oranje gevoel, soms zelfs letterlijk, naar boven te laten komen.

Wij van ILDH kunnen dit festijn niet zomaar aan onze Haagse harten voorbij laten gaan en daarom komen wij met het Limited ILDH Koninginnenach shirt. Mag ook de volgende dag naar Amsterdam aan, dan staat het alleen voor bijvoorbeeld De Hoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten