vrijdag 3 april 2009

Just the two of us...

Meer kunnen ook niet op een tandem. Julien en ik hadden een ingenieus idee, namelijk een tandem huren en met de boot naar IJmuiden. Het huren van de tandem ging al niet voorspoedig. We zijn bij drie fietsenverhuurbedrijven geweest, ja Amsterdam kent er veel, maar we hadden er uiteindelijk 1 met twee zadels, twee sturen en twee wielen. Precies wat we zochten. Op naar de boot dan maar. Ons geluk kon niet op toen een te dikke grijze eikel van Connexxion ons vertelde dat tandems niet op de boot mochten, ze konden wellicht alle andere fietsen beschadigen, ook al waren we de enige gegadigden met een fiets. Hoe we ook probeerde zijn mening te veranderen, regels waren regels en er was geen kans dat wij op de boot mochten, met de fiets dan in ieder geval.




Maar Jules en Eva laten zich niet klein krijgen dus besloten we om dan maar naar IJmuiden te fietsen. We hadden immers onze tandem en blije beentjes en een lunchpakket dus het plan werd gesmeet en uitgevoerd.






Zo'n 32km en 2 uur later kwamen we aan in IJmuiden. We zochten een lekker plekje in de duinen en in de zon en toen kwam de Jules met een grote verrassing:





Wat romantisch! Ik weet. En het grote voordeel aan deze fles was dat de terugreis al helemaal als een rakketje ging. Al lachend, ouwehoerend en doortrappend door het prachtige landschap gingen we weer op huis aan. We zochten huisjes uit waar we wilde wonen, bedachten welke diertjes we op ons erf rond zouden laten lopen en maakte mooie foto's. Thanks 2 the I-Phone kwamen we weer thuis en hadden in totaal 65km gefietst.




Zeker voor herhaling vatbaar want met z'n tweeën op een fiets gaat veel sneller dan met twee fietsen en ik had eindelijk de kans om om me heen te kijken zonder mezelf in gevaar te brengen. Heerlijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten